Køb en solid dukkeseng med dyne og pude

Køb varen nu

  • Pris: 200 kroner (skal kunne hentes på Falster)
  • Vil du bestille produktet? Bestilling skal ske pr. mail til info@mr-design.dk
  • Betaling via MobilePay eller kontooverførsel
  • Angiv i mailen at du ønsker at bestille “Dukkeseng”
  • Vi vender normalt tilbage inden for 24 timer
Dukkeseng med syet pude og dyne
Seng til dukker
Køb dukkeseng

Derfor skal du kigge nærmere på denne skønne dukkeseng:
Dine børns dukker har selvfølgelig brug for den bedste dukkeseng på markedet. Det får du lige her. Med den syede dukkedyne samt pude med flæse får dukkerne lov til at sove som en drøm. Og endnu bedre – måske får dukken her det samme sengetøj som ligger inde i skabet, Det ville da være fantastisk. 

Da jeg fandt dukkesengen stod den i en enorm trist forfatning forladt i en genbrugsbutik. Der har bestemt ikke været tvivl om at denne dukkeseng har været elsket af et eller flere børn. Der var tegninger på den samt klistermærker. Selvom det selvfølgelig var rigtig ærgerligt at dække, så trængte denne dukkeseng gevaldigt til fornyelse. Det har den fået nu og nu passer den endnu bedre en på ethvert pigeværelse. Dynen og puden samt lagnet på dukkesengens madras er syet af tidligere voksen sengetøj. 

Alt ved denne dukkeseng, dyne og pude er yderst miljørigtig. Den er derfor til dig der bevidst ønsker at tage de miljørigtige valg, men ikke ønsker at gå ned på kvalitet samt udseende. Samt at give dine gode miljørigtige valg videre til dit barn/børn og dermed den næste generation.

Du får lige lov til at se hvordan dukkesengen så ud inden forvandlingen.  

Gør det selv dukkeseng