Udsalg

Indimellem sker det at der skal ryddes ud på lageret. Nye idéer kommer til og nogle produkter må derfor udgår af sortiment. På denne side kan du derfor købe produkter til en ekstra fordelagtig pris. 

På denne side vil du også indimellem kunne finde 2. sorterings produkter. Det er produkter der har en “fejl” eller af en eller anden grund ikke lever helt op til den ønskede kvalitet. Det betyder ikke at produktet fejler noget overhovedet, for ellers ville jeg slet ikke sætte det til salg. Under hvert produkt bliver der udspecificeret om produktet findes på denne side fordi det udgår eller fordi det er 2. sortering. Er produktet i kategorien 2. sortering, så ville du også her kunne læse hvad “fejlen” er. 

Ønsker du at købe en af disse produkter på denne side, så tøv ikke med at sende mig en mail til info@mr-design.dk med hvilket produkt du ønsker at købe. Jeg vender normalt tilbage inden for 24 timer. 

Grydelapper med Minion
2. sortering. Grydelapper med Minions. Syet lidt skævt i kanten hele vejen rundt. Dette har kun betydning for æstetikken, men ikke for funktionaliteten. Grydelapperne er i 3 lag. For og bagside er samme stof med Minions. Midterste lag er et håndklæde, så varmen har sværere ved at trænge igennem. Udsalgspris 35 kroner for sættet.
Ugle Bento Bag
SIDSTE CHANCE/udgår af sortiment. Fin Bento Bag med ugler. 2 udgaver. En med hank og en uden hank der lukkes med en knude. Perfekt til at opbevare børnens legetøj eller barnet kan have nogle ting med på tur. Normal pris 65 kroner. Udsalgspris 45 kroner.
Minion Bento bag
SIDSTE CHANCE/udgår af sortiment. Fin Bento Bag med Minions. Har en hank så barnet kan have sine ting med på tur, men også opbevare legetøjet på værelset. Normal pris 65 kroner. Udsalgspris 45 kroner.