Køb en projekttaske til at tage garnet med på tur

Køb varen nu

  • Pris: 85 kroner pr. taske + evt. porto (44 kr. med DAO)
  • Vil du bestille produktet? Bestilling skal ske pr. mail til info@mr-design.dk
  • Betaling via MobilePay eller kontooverførsel
  • Angiv i mailen at du ønsker at bestille “Projekttaske”
  • Vi vender tilbage inden for 24 timer

Derfor skal du kigge nærmere på denne projekttaske: 

Du elsker at strikke og/eller hækle – faktisk så meget at du bare er nødt til at have dine projekter med overalt. Uanset om du køre i bil (som passager vel at mærke), med det offentlige, er på ferie – med andre ord overalt. Men når du nu skal have dine hækle-/strikketing med overalt, så må det altså gerne se nogenlunde præsentabelt ud. 

Jeg har foruden syning også en passion for hækling og har derfor nogle gange også brug for at kunne transportere hækleprojekterne på en let og elegant måde. Jeg har tidligere transporteret tingene i en plastik pose fra “Normal” og selvom den blev brugt til den absolut ikke kunne mere, så er denne plastik pose ikke i nærheden af at være så miljørigtig som denne skønne projekttaske. 

Projekttasken, garntasken eller strikketasken (den kan hedde mange ting) er syet af genbrugstekstiler og er derfor yderst miljørigtig. Den er derfor til dig der bevidst vælger det rigtige for vores miljø, men samtidig ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet samt udseende. 

Denne skønne projekttaske har en skøn flæse på midten samt snøreluk i i toppen, så dine projekter er godt beskyttet i transport. Tasken måler ca. 33 x 37 cm. og har en flad bund på ca. 8 cm. Dens korte hanke måler ca. 13 cm.  

 anden projekttaske er ikke vatteret, men har tilgengæld en fin flæse hele vejen rundt. Den er blødere i strukturen og falder mere sammen, men kan gøre det nemmere at have garnet liggende deri imens der arbejdes på projektet. Den har korte hanke på ca. 13 cm. Selve tasken måler ca. 33 x 37 cm. Flad bund på ca. 8 cm.

Mange projekttasker har indvendige lommer, men det har denne ikke. Dette fordi at der er forskellige præferencer i forhold til hvilket formål tasken har. Men dette er der selvfølgelig råd for. For kosmetikpungen passer perfekt i størrelsen til de redskaber du har brug for at have med til dine kreative projekter.