Køb en sød og unik savlesmæk

Køb varen nu

  • Pris: 45 kroner pr. savlesmæk + evt. porto (44 kr. med DAO)
  • Vil du bestille produktet? Bestilling skal ske pr. mail til info@mr-design.dk
  • Betaling via MobilePay eller kontooverførsel
  • Angiv i mailen at du ønsker at bestille “Savlesmæk” samt antal og hvilken slags (der er som regel kun en slags af hver)
  • Vi vender normalt tilbage inden for 24 timer
  • Husk at kigge i spam-mappen
Koeb-savlesmaek
Køb savlesmæk
Savlesmaek-med-brandmaend
Savlesmaek-af-sengetøj
Savlesmaek

Derfor skal du kigge nærmere på disse savlesmække:

Med en baby i huset og med tændernes indtog er savlesmække uundværlige. Der er et hav af forskellige savlesmække på markedet – så mange at det nærmest bliver for uoverskueligt og der skal bruges lang tid på at finde de helt rigtige til det lille mirakel. Tid der ikke altid gør sig gældende med en baby på armen. 

Her hos MR-DESIGN kan du nemt finde de helt rigtige savlesmække. De er af god kvalitet, syet med 110% kærlighed og kommer i sødt print efter eget ønske. Alle savlesmække er syet i 3 lag stof. De to yderste lag er af samme kvalitet og er hovedsagelig bomuldsstof, mens det inderste lag er vådligger stof. Dette gør at savlen ikke trænger igennem smækken til babys bluse. 

Disse savlesmække er for dig der ønsker at give din baby en savlesmæk i den fineste kvalitet, et smukt og unikt print samt ønsker at sparer på vasketøjet, da der ikke skal skiftes bluse flere gange om dagen.

Alle savlesmække lukkes med en trykknap i nakken.

Alle savlesmække er ligeledes unikke – der findes kun en af hver slags. Printet vil aldrig være helt ens, selvom nogle af dem er syet af det samme stof.