Se her: Lav en smuk Minnie Mouse pude til pigeværelset

Din triste bluse fra skabet kan her blive til den smukkeste Minnie Mouse pude med sløjfe som din pige vil elske.

Du har garanteret en trist bluse eller kjole, der har hængt i skabet alt for længe. Og der skal den da ikke hænge, hvis den alligevel ikke er din favorit. Så hvorfor ikke ændre den til en favorit i anden forklædning? 

Har du samtidig en skøn pige i din omgangskreds og har hun brug for noget nyt, smukt og unikt til værelset? Og hun skal selvfølgelig have noget unikt, som hende selv.

Denne Minnie Mouse pude har det hele. Den er skøn, smuk, unik og som en ekstra bonus, så er den miljørigtig. 

Tag derfor et grønt valg og giv dig i kast med at trylle en trist bluse om til en skøn Minnie Mouse pude med 3D effekt. 

Dette skal du bruge:

  • Rosa, Pink eller rødt genbrugsstof fra f.eks. en bluse eller kjole (eksperimentere gerne med andre farver også)
  • Sort genbrugsstof fra f.eks. et lagen eller en bluse
  • Sytråd
  • En god stofsaks
  • Knappenåle
  • Synål
  • Pudefyld

Fremgangsmåde:

Start med at finde dit stof. Jeg har fundet denne triste bluse i rosa. Den klippede jeg op - ærmerene af og derefter klippede jeg for- og bagstykke fra hinanden. Lommen foran fjernede jeg, da jeg ikke ønskede den på min pude.
Til Minnies hoved skal der bruges sort stof. En rest fra et tidligere lagen var helt perfekt. Du har måske også en sort bluse eller top du ikke længere bruger.
Der klippes nu 2 ens sider, i pudestørrelse, i grundfarven. Det fedeste ved at lave tingene selv er, du får lige præcis den størrelse du har behov for. Men det fedeste er også at genbrugsstof kan give nogle begrænsninger. Det højner kreativiteten.
Minnie Mouse hovedet er selv tegnet ved, at ligge 2 forskellige størrelse tallerkner oven på hinanden, så det formede hovedet. Det er ikke svært, så opgiv endelig ikke her. Du vil sætte så meget mere pris på puden når den er færdig.
Minnie Mouse hovedet sættes med nåle på det ene stykke stof i grundfarven. Vær opmærksom på at denne side er forsiden af puden, så det er vigtigt at have ekstra fokus på denne side.
Hovedet sys på med zigzag sting hele vejen rundt. Synes det giver et flot resultat, men det er her, det for mig godt kan gå lidt galt, hvis det går for hurtigt.
Hvis du ligesom denne Minnie Mouse pude ønsker en sløjfe på hovedet, så er det nu, du skal sy den. Det givet det flotteste resultat, hvis sløjfen sys på inden pudestykkerne sys sammen. Se længere nede hvordan du nemt og hurtigt syr en sød sløjfe til puden.
Pudestykkerne sættes sammen med knappenåle, ret mod ret. Derefter sys de sammen hele vejen rundt. Dog skal der undlades et hul, så puden kan vendes og fyldet kan komme i.
Når pudestykkerne er syet sammen og inden den vendes, klipper jeg hjørnerne skråt. Jeg oplever det giver det flotteste resultat i hjørnerne, når den vendes.
Minnie Mouse puden, som den ser ud, efter den er vendt. Lige klar til at blive fyldt op med pudefyld og få lukket hullet som afslutning.
Den færdige Minnie Mouse pude. Hullet har jeg syet i hånden med usynlige sting. Jeg synes personligt, at det giver det flotteste resultat, men det kan gøres lige som du selv ønsker det.

Sy en sød sløjfe:

Du kan i øvrigt selv sy en sløjfe til din Minnie Mouse pude, som dermed giver den det sødeste udtryk.  

Afrunding:

Håber du får glæde af denne guide til at lave din egen Minnie Mouse pude og vil bare ønske dig rigtig god fornøjelse med kreativiteten. 

Du kan også skynde dig til salgssiden og købe den søde og miljørigtige Minnie Mouse pude, med det samme. 

Hvad med dig er du også fan af Minnie Mouse samt de andre Disney figurer? Hvad er det største kreative projekt du har lavet med Disney? Skriv din kommentar i feltet nedenunder. 

FØLG OG DEL

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *