Skuldertaske

Forkæl dig selv eller en du holder af. Denne taske er lækker og enkel i designet, solidt og holdbart samt ikke mindst yderst miljørigtigt, da den er designet af genbrugsmaterialer såsom ugeblade.

 

 

 

 

 

 

 

 

Overskrift: 

Som kvinde kender du behovet for en god taske til opbevaring af dine ting når du er uden for hjemmet og jo mere rummelig den er jo bedre. Noget af det vigtigste er at tasken er lækker i designet og derefter må den også gerne være praktisk og behagelig at have med på farten. Med denne lækre og unikke taske vil du udover omtanke for miljøet også give dig selv eller en du holder af det bedste af det bedste hvor kvaliteten er i top. Hvor end du bevæger dig hen vil du kunne prale med denne unikke taske og den vil med garanti blive beundret af dem du møder på din vej.

Som så mange andre produkter af de fineste materialer samt den fineste kvalitet kan tasken i lyse farver godt virke falmet med tiden. Dette særligt hvis den har været under påvirkning af direkte sollys.

 

Produktet består af følgende genbrugsmaterialer:

  • Ugeblade
  • Overskydende fiskesnøre

Der benyttes også enkelte ikke-genbrugsmaterialer til produktionen af skuldertasken, herunder tape, lynlås og gjordbånd til hank.

 

Pris: 950,-

 

Bestilling: Skal ske pr. mail til info@mr-design.dk