Penalhus

Penalhuset fik jeg idéen til da jeg sad med en bunke reklamer i hånden. Tænker de fleste kan nikke genkendende til at en gang om ugen bliver postkassen fyldt af papir i flotte farver og mønstre (i dag er det dog meldt fra, da jordens ressourcer ikke kan holde til at lave alt det papir). Men tilbage til tilblivelsen af penalhuset, så fandt jeg en side på nettet hvor en havde lavet et penalhus tilsvarende (dog har jeg tilrettet lidt) og reklamerne var da bare det helt oplagte materiale om kommer virkelig til sin ret (når de jo alligevel er endt i postkassen).

 

IMG_0208

Som forældre tror jeg alle kender til historien om at ungerne skal starte i skole efter sommerferien og det tidligere penalhus har for længst endt sine dage, grundet slidtage. At gå i diverse butikker og se det ende runde læderpenalhus eller estpack penalhus efter det andet på en lang række og allerede der bliver man lidt træt. I skoleklassen er det også kun disse der ses på bordene og der er da ikke noget at sige til penalhuset indimellem bliver væk blandt alle dem der ligner. MEN det er slut nu!!!!

Penalhuset er som sagt lavet af reklamer i en foldeteknik der gør det yderst slidstærkt og kan derfor holde i mange mange år. Det kan tilpasses i størrelsen, så det passer perfekt ned i skoletasken, hvilket de færdigproducerede ikke kan og alle har en standrad størrelse. Og det FEDESTE er at alle eleverne i skoleklassen kan bruge timer på at gå på opdagelse i diverse små tern med forskellige farver og mønstre.

Har sidenhen lavet et til min svigerinde samt et til hendes lillesøster og begge bragte stor lykke og selvom det er flere år siden så har de dem stadig og er lige så glade for dem i dag som da de fik dem.

FEDT at sådan noget som reklamer, som mange blot skimmer igennem for dernæst at smide dem i skraldespanden, kan bruges til at lave penalhuse, tasker, kurve og meget meget andet. Og så har det også bare så stor glæde for kloden og klimaet

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *