Om MR-DESIGN

MR-DESIGN står for “Miljørigtigt Design”. Det gør det fordi vi sælger produkter designet af genbrugsmaterialer, og som derfor er miljørigtige. Vi tilbyder dig samtidig inspiration til at lave dine egne miljørigtige designprodukter. 

Her ser du udvalgte produkter flettet blandt andet af ugeblade og kaffeposer

Hvem står bag MR-DESIGN

Pænt goddag. Mit navn er Michele Rasmussen, og det er mig der står bag MR-DESIGN. Idéen til projektet kom en dag, hvor jeg befandt mig i min gamle toværelseslejlighed. Jeg var blevet inspireret til at eksperimentere med at omdanne en stak gamle udtjente ugeblade til en taske. Ugebladene blev klippet, foldet, og inden længe var “affaldet” blevet omdannet til den smarteste og mest unikke taske jeg nogensinde havde set. Jeg lykkedes således over alt forventning med mit kreative projekt, og det gav mig for alvor blod på tanden. Nu stod det soleklart for mig, at gamle udtjente genbrugsmaterialer sagtens kunne få nyt liv. Og miljøet og klimaet i processen endda kunne skånes. Rimelig fedt, ikke? 

MR-DESIGN tilbyder

Miljørigtigt designede produkter til salg: Slå dig løs i vores udvalg af unikke kreationer. Samtlige produkter har det til fælles, at de er designet miljørigtigt at genbrugsmaterialer. Det er vores mål at tilbyde et fornuftigt og spændende udvalg af produkter, og til priser hvor alle kan være med. 

Se vores salgsside her. 

Inspiration til hvordan du selv designer miljørigtige produkter: Er du selv vild med kreative projekter? Og er du ferm med en nål, saks og symaskine? Så dyk ned i vores inspirerende artikler, hvor vi hjælper dig til selv at lave dine egne miljørigtige designprodukter. 

Se vores inspirationsside her. 

MR-DESIGNS mission og vision

MR-DESIGN er sat i søen for at inspirere til et mere miljørigtigt og bæredygtigt forbrug. 

Mission: Vores mission er at sælge unikke, flotte og miljørigtige design- og hverdagsprodukter, samt inspirere folk til selv at lave selv samme ud af genbrugsmaterialer. 

Vision: Vores vision er at bidrage til en bedre verden, via salg af miljørigtige produkter lavet af genbrugsmaterialer, samt at styrke bevidstheden i befolkningen om det gode ved produkter af genbrugsmaterialer. 

Her ser du et stofnet med flæse, snoet hårbånd og scrunchies. Alle syet i samme genbrugsstof

Firmaoplysninger

MR-DESIGN

Stifter og indehaver: Michele Rasmussen

Havnsø Tværvej 3

4840 Nørre Alslev

E-mail: info@mr-design.dk

FØLG MR-DESIGN