Køb en unik kosmetikpung

Køb varen nu

  • Pris: 65 kroner pr. kosmetikpung + evt. porto (41 kr. med DAO)
  • Vil du bestille produktet? Bestilling skal ske pr. mail til info@mr-design.dk
  • Betaling via MobilePay eller kontooverførsel
  • Angiv i mailen at du ønsker at bestille en “Kosmetikpung”
  • Vi vender normalt tilbage inden for 24 timer

Derfor skal du kigge nærmere på denne kosmetik punge:  

Kosmetikpung, makeuppung og toilettaske – ja, kært barn har mange navne. Og selvom denne skønhed har mange navne, så kender alle kvinder til dem. De er nemlig uundværlige, når vi skal på weekendture, byture eller bare i skole eller på arbejde. Man ved aldrig om man lige har brug for at friskes lidt op i løbet af dagen. 

Jeg tager selv jævnligt på ture til Jylland for at besøge familien og dette medfører altid mindst en overnatning. På disse ture har jeg altid brugt en plastik frysepose (har ikke kunne finde en pæn nok, der samtidig var værd at give penge for) og dette er virkelig ikke særlig smart, miljømæssigt set. Jeg har dog genbrugt dem fra gang til gang. Heldigvis er det slut nu, for nu ejer jeg den skønneste kosmetikpung, som jeg samtidig har lyst til at vise til hele verdenen. Og du kan gøre det samme. 

Kosmetikpungen er syet af sengetøj og er derfor yderst miljørigtig. Den er derfor til dig der bevidst ønsker at tage de miljørigtige valg, men ikke ønsker at gå ned på kvalitet samt udseende. 

Kosmetikpungen måler ca. 27 x 17 cm. Flad bund på ca. 8 cm. 

Er du ligesom mig blevet forelsket i denne kosmetikpung og samtidig har behov for en ny taske, så tjek endelig mine stofnet med flæse ud eller de almindelig stofnet. Måske du kan finde et der matcher kosmetikpungen. Kosmetik pungen kan også passende bruges til dit hæklegrej (hvis du er så heldig at have denne skønne hobby) og kan derfor kombineres med projekttasken