Køb unikke savlesmække til din dreng

Køb varen nu

  • Pris: 50 kroner pr. stk. + evt. porto (44 kr. med DAO)
  • Vil du bestille produktet? Bestilling skal ske pr. mail til info@mr-design.dk
  • Betaling via MobilePay eller kontooverførsel
  • Angiv i mailen at du ønsker at bestille “Savlesmæk” samt hvilken/hvilke du ønsker
  • Vi vender normalt tilbage inden for 24 timer
Byggemand bob savlesmæk
Savlesmæk biler
Bamse savlesmæk
Diddl savlesmæk
Savlesmæk med Diddl
Disney savlesmæk
Savlesmæk med enhjørning
Savlesmæk med Unicorn
Unicorn savlesmæk
Savlesmæk med skovens dyr
Savlesmæk med stjerner

Derfor skal du kigge nærmere på disse skønne savlesmække:
Du er træt af konstant at skifte bluse på din baby fordi den bliver gennemblødt af savl. Det er helt normalt at børn savler i perioder og særligt når tænderne er på vej. Du har måske efterhånden købt dig nærmest fattig i uduelige savlesmække. Det er fordi at de fleste savlesmække kun bliver lavet i to lag stof og det gør desværre bare at på et tidspunkt skal både bluse samt savlesmæk udskiftes. 

Med en savlesmæk fra MR-DESIGN sørger vi for at babys bluse forbliver tør dagen igennem. De er nemlig alle syet i tre lag, hvoraf det midterste lag er vådliggerstof. Dette gør at savlen ikke kan trænge igennem til blusen. Du sparer derfor din baby for mange tøjskift i løbet af dagen, samt en voksende vasketøjsbunke. Og tænk på al den tid du også sparer. Tid du kan bruge sammen med familien frem for at vaske tøj fyldt med savl. 

Savlesmækken lukkes med en trykknap i nakken. 

Kan godt forstå hvis du ønsker at købe en pakke med flere savlesmække ad gangen, for én er ofte ikke nok. Og dette kan vi sagtens finde ud af. Savlesmækken med bilerne er der kun den ene af og der kan ikke laves flere. Byggemand Bob kan der på nuværende tidspunkt godt laves flere af. Skriv til mig og vi finder ud af det, så dit behov kan dækkes.

Inden du skynder dig at købe de søde savlesmække, så kan det være at din baby også har brug for en gribebold. En bold der er med til at styrke griberefleksen samt motorikken.  

Som bonusinfo så er der flere og flere børn der også køber disse savlesmække til deres dukker.