Taske af lamelgardiner

Lamelgardiner kan bestemt bruges til andet end pryde vinduerne. Da min kæreste og jeg flyttede i hus med store vinduespartier skulle vi selvfølgelig have gardiner og var ikke i tvivl om at det var lamelgardiner der var det pæneste, dog synes jeg der er ret meget spild i de afklippede lameller. Det blev til en ordentlig stak lameller som jeg gemte uden egentlig at vide hvad jeg skulle bruge dem til. Og de endte da også med at være gemt langt væk i halvandet år. Jeg havde i mellemtiden været rundt på nettet (som så mange gange før) for at blive inspireret til nye genbrugsprojekter og set stjerne flettet af lameller, men med sorte lameller så synes jeg ikke lige det var det oplagte. En sen aften så jeg tilfældigt en taske flettet af præcis sorte lamelgardiner og blev straks forelsket i den og vidste med det samme at det var det jeg skulle bruge dem til.

Lamellerne blev renset (efter at have ligget urørte så længe) og derefter klippet i passende størrelser så de til sidst kunne flettes sammen og sys.

Tasken er lavet simpel med et stort rummeligt rum, lige kant og uden lynlås. Der er syet remme på så den kan bæres på skulderen.

Lamellerne var nemme at klippe og flette sammen uden at de trævlede op i siderne, hvilket gjorde arbejdet yderst behageligt, nemt at gå til og tasken blev lavet på en uges sommerferie.

Jeg er super glad for tasken og den har fået vildt gode kommentarer med på vejen. Der er ingen andre i hele verden der har en taske mangen til og har mødt stor overraskelse over at den er lavet af lamelgardiner da det i mange øje bare ses som affald der bliver klippet af det færdige lamelgardin der skal pryde vinduet. Det er fedt at “affald” kan genbruges på en så unik måde der altid vil bidrage til overraskelse overalt hvor det kommer hen.