Nan bøtter til opbevaring

Moderlivet er helt fantastisk men kan også meget hurtigt give et helt overflod af tomme nan bøtter. Bøtter fra modermælkserstatning og de fylder bare rigtig meget som affald i skraldespanden.

Bøtterne er gode rummelig og ville sagtens kunne bruges til en masse forskellige ting. Jeg har i hvert fald (og det er der sikkert også mange andre der har) en masse små ting som ofte ender i skuffer rundt omkring i huset. Der ender de fordi der ikke lige er andre steder at gøre af dem og mangler egentlig bare at tingene bliver organiseret. Det er blandt andet brugte batterier (de må selvfølgelig ikke kommes i skraldespanden) så derfor ender de ofte i en køkkenskuffe hjemme hos mig. Og hvis jeg er rigtig heldig så ender de i samme skuffe som de batterier jeg har pillet ud af lyskæder fra jul hvor batterierne stadig er brugbare. Nu er det bare helt umuligt at holde styr på dem. Her ville en nan bøtte bare være helt fantastisk. Bøtterne kan også bruges til evt. samling af sytråd i krea-rummet og selvfølgelig en masse andre ting. Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser.

De første jeg lavede valgte jeg at beklæde med folie og allerede der havde de faktisk MEGET let og med utrolig få midler blevet omdannet til noget nyt og brugbart frem for at ende i skraldespanden. Det er selvfølgelig vigtig at rengøre bøtterne først med vand og sæbe da jeg er ret sikker på at du ikke har lyst til at have rester af modermælkserstatning i dine ting uanset hvad du vil bruge dem til.

Jeg synes det er rigtig flot med krydderurter stående i køkkenet og her passer nan bøtterne også perfekt i størrelsen. Jeg puttede derfor jord i de folie beklædte bøtter – en krydderurt i hver og så var de færdige. Utrolig flotter og pynter nu så fint i køkkenet.

Da jeg stadig her flere nan bøtter på lageret så har jeg selvfølgelig også andre idéer. Næste projekt er at beklæde bøtter med cd’er og til børneværelset bliver et legetøjsdyr limet fast til låget hvor hele bøtten samt dyr og låg bliver spraymalet.

Det er simpelthen bare om at komme i gang og idéerne vil stå i kø 🙂