Hæklede “vat”rondeller

Gør noget godt for din hud samtidig med at miljøet vil takke dig for det! Disse “vat”rondeller er lavet i de flottest farver og føles yderste bløde mod huden. De kan genbruges da de med en tilhørende vaskepose kan vaskes sammen med resten af familiens tøj.

 

Overskrift:

Det er aften, du står endnu en gang foran spejlet hjemme på badeværelset og skal til at fjerne dagens makeup. Du er ved at være godt træt af vatrondeller købt i den lokale købmand. De er lavet på en måde så den altid formår at hænge lidt fast i neglene og derudover er de så små at der oftest skal bruges flere hver aften – de er nemlig så små at al makeuppen ofte skal fjernes ved hjælp af flere. Du kigger ind i skabet også kan også se at der ikke er så mange tilbage og der skal derfor købes nye forsyninger hjem – hvis du altså husker det efter en travl arbejdsdag og har lyst til at stå i kø hos købmanden fordi alle andre også skal handle et eller andet efter deres travle arbejdsdag.

Alt dette skal nu være slut!! Med disse hæklede “vat”rondeller er der ikke noget der sidder fast i fingrene. De syger godt og kan let fjerne makeuppen med et snuptag. Samtidig skal du ikke tænker over at huske at købe nye hjem når du bare har mest lyst til at køre lige hjem fra arbejdet og smid benene op i sofaen.

Disse “vat”rondeller skal nemlig bare smides i vaskemaskinen når familiens tøj alligevel bliver vasket hver søndag. Den medfølgende vaskepose sørger for at det bliver så let som ingenting.

 

Produktet består af følgende genbrugsmaterialer:

  • Rondellen er hæklet bomuldsgarn, men kan genbruges igen og igen da den er vaskbar
  • Vaskeposen er syet i stofrester købt i genbrugsbutik

Derudover benyttes der sytråd til vaskeposen.

 

Pris: 3 kr. pr. “vat”rondel og 20 kr. pr. vaskepose

Bestilling: Skal ske pr. mail til info@mr-design.dk